Test Your Food Knowledge Quiz Answers – Updated 2022


Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Test Your Food Knowledge Quiz Answers

Also Read: V2 – Lucky Wheel Quiz Answers (100% Score) Updated

Do you want 100% correct Test Your Food Knowledge Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Test Your Food Knowledge Quiz which will hold a total of 21 questions. Quiz Riddle offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Table of Contents

Test Your Food Knowledge Quiz Answers

Q1. It’s always good to know your serving size. Can you sort these items from smallest to largest?

Choices:-

  • ABCD
  • BDAC
  • CADB
  • DBCA

Correct Answer: BDAC

Q2. How about these? Sort them from smallest to largest.

Choices:-

  • ACBD
  • BADC
  • CBDA
  • DABC

Correct Answer: CBDA

Q3. One more: put these in the correct order, from largest to smallest.

Choices:-

  • ACBD
  • BACD
  • CADB
  • DBCA

Correct Answer: DBCA

Q4. One of the most versatile vegetables is the potato. Do you know where it originated from?

Correct Answer: D

Q5. How about the sweet, delicious fig? Where does it originally come from?

Correct Answer: C

Q6. Where does savoy cabbage originate from?

Correct Answer: B

Q7. Let’s test your knowledge of international cuisine. Where would you find this hearty dish?

Choices:-

  • Scotland
  • Iceland
  • Germany
  • Ukraine
  • Belgium
  • Greece

Correct Answer: Germany

Q8. In which country would you be served this delicious meal?

Choices:-

  • Japan
  • Russia
  • Spain
  • Mexico
  • Australia
  • Côte d’Ivoire

Correct Answer: Mexico

Q9. Where does this vegetarian dish originate from?

Choices:-

  • Pakistan
  • Nepal
  • China
  • Sri Lanka
  • South Africa
  • Ecuador

Correct Answer: China

Q10. And where would you find this dish on the menu?

Correct Answer: Botswana

Q11. Butter makes everything taste better, but not only that: it is also rich in vitamins. Which vitamin is not contained in butter?

Correct Answer: B9

Q12. 100 grams of which of these contains the most calories?

Correct Answer: C

Q13. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Correct Answer: CAEBFD

See also  What Do You Learn In Certificate IV In Commercial Cookery?

QAlt 13. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Correct Answer: CAEBDF

QAlt 13-2. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Correct Answer: ACEBDF

QAlt 13-3. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Correct Answer: ACEBFD

Q14. Do you know what this popular dish is called? Type in its name below.

Correct Answer: Baba Ghanoush

Q15. How about this one? Can you name this dish? Enter your answer below.

Correct Answer: Welsh Rarebit

Q16. And what is this traditional dish called? Enter its name below.

Correct Answer: Borscht

Q17. Which one is true?

Correct Answer: C

Q18. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Correct Answer: DFACEB

QAlt 18. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Correct Answer: EFACDB

QAlt 18-2. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Correct Answer: AFECDB

QAlt 18-3. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Correct Answer: AFCEDB

Q19. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Correct Answer: EDACFB

See also  Why Pregnancy Care Class Ideal Choices for Parents

QAlt 19. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Correct Answer: CDAEFB

QAlt 19-2. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Correct Answer: CEADFB

QAlt 19-3. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Correct Answer: AECDFB

Q20. Which is the odd one out?

Correct Answer: D

Q21. Click PLAY to watch the video and answer the question!

Correct Answer: B


Alexie BoB

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *